Sittingsuit

APARTA er norsk agent for det danske merket SITTINGSUIT som har revolusjonert det gode liv utendørs.

Sittingsuiten er pleddet du kler på deg og som vil forandre livet du lever utendørs for alltid!

Vindtette og vannavstøtende stoffer og polstring sørger for beskyttelse mot nesten alle værforhold og temperaturer. Perfekt for utendørs, spising, camping og mer. Den er stor nok til at du kan ha den utenpå jakken din som et ekstra lag når det er nødvendig.

Den har en god lengde som gjør at den luner godt, og har dessuten praktiske sideåpninger slik at du når inn i veske eller lommer under.

Sittingsuits kan vaskes i maskin eller for hånd, eller enkelt rengjøres med en fuktig klut. For å holde dem i best mulig stand, vask ved 40°.

Tørker på 15 minutter – ingen behov for tørketrommel.

Hetten med mulighet for regulering, beskytter mot vær og vind, og er romslig nok til at du kan ha en annen jakke eller frakk med hette under.

Sittingsuit har ikke lommer, men kommer med praktiske sideåpninger for enkel tilgang til lommer eller veske under.

Laget i et bærekraftig vannavstøtende og vindtett materiale, som også er pustende og lett.

Tross at den føles lett – luner den godt utenpå skidressen eller sommerkjolen – nettopp fordi luften i foret også isolerer.

Stoffene er kjemisk testet, sertifisert av Oeko-tex – og laget av 100% resirkulert plastavfall, også kjent som RPET – sertifisert av Global Recycled Standard.

Sittingsuit gjør det mulig å nyte et sosialt liv utendørs hele året – et «must have» plagg hjemme, på kafé med venner, på hytta eller i båten og for ikke å glemme –på festivaler!

Husk å kjøpe med en Sittingsuit bag som gjør at du enkelt kan ta den med deg på ryggen, eller bare for å pakke den sammen i bilen»