Hvorfor skal man bruke en boligstylist?

Boligstyling handler om få frem din bolig og de kvaliteter som denne har. Rett og slett å få frem «diamanten».

En bolig for salg som er fylt av personlige gjenstander og selgers personlige stil og med ulik miks, kan ofte føles fremmed for boligkjøpere på visning. Å rydde unna personlige gjenstander, bilder og gjerne en del møbler som gjør at boligen fremstår luftigere, er noe av jobben en boligstylist gjør.

Dernest vil jobben vår gå ut på å få boligen til å fremstå attraktiv for ulike typer bolig kjøpere, og gi besøkende på visning idéer til hvordan denne kan gjøres til deres egen.

Boligstyling før salg

Boligstyling er et effektivt virkemiddel for å skape større interesse for boligprospekt, og vil påvirke både omsetningshastighet og pris. Boligens målgruppe er avgjørende for hvordan boligen bør fremstå, og vil ikke alltid de samsvare med eksisterende innredning. Derfor bør du som selger benytte Aparta boligstyling.

I en stor enebolig styles sjelden alle rom, men man velger noen rom som skal vise boligens potensiale.

Alle prisene inkluderer befaring, levering og henting, samt inntil 4 ukers leie av styling. Leie ut over dette avtales nærmere.

BEFARING/RÅDGIVNING FØR SALG

Befaring av bolig, rådgivning og skriftlig rapport på hva som bør gjøres i boligen før prospektfotografering og visning. Deretter velger du selv om du styler boligen din selv etter våre råd, eller om du ønsker å gå videre og få et tilbud på at vi gjør jobben for deg.

DELSTYLING

Forutsetter at boligen er møblert.

Delstyling inkluderer rådgivning på hva som må gjøres av rydding og eventuell oppussing, samt hva som bør fjernes av møbler og inventar før visning. Det mest vanlig er nemlig at hus/hytter i bruk er mer møblert enn hva som er optimalt på bilder.

I tillegg supplerer vi med utstyr fra vårt interiørlager til en avtalt pakkepris. Dette kan være puter, tepper, vaser, bilder, småmøbler, osv.

TILLEGG FOR STYLING AV UTEOMRÅDE / TERRASSE

Pris avhenger av omfang – om det kreves mye møbler eller bare litt ekstra  interiør som lykter og annet.

Et hyggelig uteområde eller terrasse/balkong vil være viktig for totalopplevelsen av prospektet spesielt om sommeren. Det vil derfor være viktig å få frem potensialet også i denne delen av boligen.

KOMPLETT STYLING

Dette produktet passer for boliger/hytter som allerede er tømt for inventar, eller nyoppførte prospekter. Her går vi inn med alt som trengs av møbler og interiør. Målet er å vise frem mulighetene som denne boligen gir ved innbydende bilder på prospekt, og dermed bidra til økt interesse for visning.

En tom bolig selger langt dårligere enn en stylet bolig som fremstår lekker, luftig og med mange muligheter. Det handler også om at kjøper lettere ser hva man får plass til av møbler, noe mange synes er vanskelig i et tomt rom.

Også her vil prisen avhenge av antall rom som skal styles. I våre priser inngår alltid to soverom og bad, samt allrom som kjøkken, stue og gang. Dersom boligen har flere etasjer eller for eksempel krever mer enn én stue sone, prises dette inn etter avtale.

APARTA NETTSTYLING

I en hektisk hverdag kan vår nettstyling tjeneste være løsningen for deg som ønsker veiledning og råd for hvordan du kan style hjemmet ditt. Send oss bilder av rommet eller rommene du ønsker at vi skal hjelpe deg med, og du får tilbakemelding på det du måtte ønske hjelp til – romløsning, møblering, farge- og interiørvalg.

Foruten egne leverandører innen møbler og interiør, har vi også samarbeid med lokale leverandører som gjør at vi kan levere et bredt spekter av varer.

INTERIØRVEILEDNING

Privatkunder

Aparta har lang erfaring med innredning av både brukte og nye boliger, og kan være en god sparringspartner for deg i en planleggingsprosess – om du har kjøpt deg ny bolig/fritidsbolig eller om du skal pusse opp.

Kanskje har du bare ett rom eller et par rom som trenger litt et lite ansiktsløft  – vi gir deg råd som gjør at du får en helhetlig plan – både på kort og lang sikt.

Ønsker du å slippe å tenke på innredningen av din nye hytte? Da kan Aparta hjelpe deg med alt fra møblering og styling, og til og med utstyre den slik at senga er redd opp, kjøkkenskapene fylt med utstyr og peisen klar til å fyres opp i.

Utbyggere

Aparta har innredet mange nye hytter opp igjennom, og vi ser at utbyggere kan ha lite tid eller fokus på å tenke gjennom farge- og materialvalg, og siste instans hvilken betydning dette får på omsetningshastighet.

Aparta kan bistå utbyggere helt fra starten av prosjektet, slik at man sikrer gjennomtenkte valg som treffer i markedet. Vi kan bidra med råd for både fargevalg, innredning, møblering og interiør – alt etter hva du som kunde har behov for.

Ønsker du å selge en komplett hytteløsning  – med møblering og interiør? Vi kan gi deg tilbud på en pakke som inkluderer alt du trenger – og også bistå med å fylle kjøkkenskapene med det som trengs av utstyr, baderom og soverom med toalettartikler og tekstiler og ellers alt som skal til for at kjøper kan flytte rett inn.

TILLEGGSTJENESTER

Under fotografering er det viktig at stylingen fremstår slik boligstylisten har tenkt, og ofte innebærer dette at ting må flyttes på, lyssettes, og fotograferes fra ulike vinkler for å få frem det man ønsker. Tilstedeværelse under foto vil derfor være en viktig kvalitetssikring av det produktet som boligstylisten leverer.

Gjennom lokale leverandører kan vi gi tilbud på tilleggstjenester som vask, flytting, snekkertjenester, murertjenester, malertjenester og annet. Vi kan også tilby midlertidig lagring av inventar i vårt lager på Nesbyen.