Hvem er Aparta?

«Aparta» er et lokalt uttrykk for noe «ekstra fint og annerledes», og det føler vi er en korrekt beskrivelse av vår virksomhet.

Navnet viser vår lokale forankring til Nes og Hallingdal, samtidig som det sier noe om hva vi ønsker å gi kundene våre.

Vårt mål er alltid å gjøre deg som kunde fornøyd!

Foruten rådgivning på hva som skal til for å få frem kvalitetene i din bolig på prospektfoto og visning, kan vi også formidle kontakt med lokale leverandører av tilleggstjenester som nedvask, maling, snekkertjenester, m.m.

Vår kreativitet og kunnskap kan brukes til mer enn boligstyling, og derfor tilbyr vi også bistand til privatpersoner og firmaer som trenger kreativ drahjelp under nybygg eller oppussing av hus eller hytte.

Vi kan bidra med alt fra råd og veiledning på farger under prosjektering, innredning og møblering, samt besørge alt som skal til for å levere et nøkkelferdig prosjekt (helt frem til alt innhold i skap og skuffer på kjøkken og bad), inkludert styling jobben.

Aparta startet med boligstyling i 2015, og de første to årene hadde vi kun sporadiske utsalgsdager fra vårt lille stylinglager som var lokalisert i en gammel tømmerløe ved Rv.7.

Etter påtrykk fra kunder som svært gjerne ønsket å kjøpe det de så på visninger og i prospekter, startet Aparta interiørbutikk i Nesbyen sentrum i november 2017.

Team Aparta

Mona Østdahl Gulsvik

daglig leder
93 00 35 50
mona@aparta.no

Født og oppvokst i Flå, og etter noen år utenfor Hallingdal, flyttet hun til Nesbyen i 2000.

Som daglig leder i Aparta, har Mona bakgrunn fra IT, rekruttering, økonomi og regnskap, samt regionalt næringsarbeid.

Hun har lang erfaring med oppussing og planlegging av bygge- og oppussingsprosjekter, og ivrer alltid for å finne det lille ekstra som gjør hvert prosjekt unikt.

For Mona finnes det altfor mange muligheter og idéer innenfor interiør og oppussing som gjerne skal prøves ut enten hjemme eller på hytta, ute eller inne, og da er det godt å få utløp for noe av kreativiteten i jobben.

Har som mål at Aparta skal være først ute med det siste innen interiør – som Hallingdals ledende interiørbutikk.

Monica Rødningen Nässelqvist

kreativ leder
480 92 606
monica@aparta.no

Apartas kreative leder er født og oppvokst på Nesbyen, og har lang erfaring som kreatør og dekoratør på hobbybasis. Alle som har vært hjemme hos Monica har fått erfare hennes øye for detaljer og kreative idéer på alt fra borddekorering til oppussing, og det er ikke få som har fått gode råd fra denne dyktige damen.

Monica har et særdeles godt øye for fargesammensetninger, og hjelper gjerne kunder med valg av tekstiler og farger til både hus og hytte. Hun er et arbeidsjern av de sjeldne og ikke redd for å ta i et tak eller å bli møkkete på henda.

Praktisk og kreativ som få!

Viktoria Gulbrandsen

butikkansvarlig
480 92 606
viktoria@aparta.no

Viktoria er lidenskapelig opptatt av interiør, en lidenskap som er blitt ytterligere forsterket etter at hun ble en del av team Aparta.
For henne er dette drømmejobben.
Hun driver også med oppussing på hobbybasis, og har et godt øye for detaljer.

Viktoria er til daglig ansvarlig for butikken vår på Nesbyen, men er også med på stylingoppdrag når det er behov for det.
Hun har mange års erfaring fra serviceyrket fra bank og detaljhandel, og er meget dyktig på å se kundens behov og yte suveren service.

Alle foto: Pål Harald Uthus