Interiørveiledning

Privatkunder

Aparta har lang erfaring med innredning av både brukte og nye boliger, og kan være en god sparringspartner for deg i en planleggingsprosess – om du har kjøpt deg ny bolig/fritidsbolig eller om du skal pusse opp.

Kanskje har du bare ett rom eller et par rom som trenger litt et lite ansiktsløft  – vi gir deg råd som gjør at du får en helhetlig plan – både på kort og lang sikt.

Ønsker du å slippe å tenke på innredningen av din nye hytte? Da kan Aparta hjelpe deg med alt fra møblering og styling, og til og med utstyre den slik at senga er redd opp, kjøkkenskapene fylt med utstyr og peisen klar til å fyres opp i.

Utbyggere

Aparta har innredet mange nye hytter opp igjennom, og vi ser at utbyggere kan ha lite tid eller fokus på å tenke gjennom farge- og materialvalg, og siste instans hvilken betydning dette får på omsetningshastighet.

Aparta kan bistå utbyggere helt fra starten av prosjektet, slik at man sikrer gjennomtenkte valg som treffer i markedet. Vi kan bidra med råd for både fargevalg, innredning, møblering og interiør – alt etter hva du som kunde har behov for.

Ønsker du å selge en komplett hytteløsning  – med møblering og interiør? Vi kan gi deg tilbud på en pakke som inkluderer alt du trenger – og også bistå med å fylle kjøkkenskapene med det som trengs av utstyr, baderom og soverom med toalettartikler og tekstiler og ellers alt som skal til for at kjøper kan flytte rett inn.